Verzend informatie

Levertijd:

Alles wat bij ons te bestellen is is werkelijk op voorraad. Wij zullen het daarom direct versturen. Afhankelijk van het tijdstip van het plaatsen van de bestelling en de snelheid van de bezorger zal het de volgende dag geleverd worden.


Verzendkosten:

Gratis verzenden bestaat in werkelijkheid helaas niet. Daarom willen we hier graag transparant over zijn. Wij verstoppen geen verzendkosten in product prijzen. Op deze manier hebben kopers van grotere aantallen meer voordeel op hun bestelling.

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Op basis van gewicht zal bepaald worden hoe hoog de verzendkosten zullen zijn.

U kunt kiezen tussen "verzending op gewicht" of voor "verzendkosten boven 100 gram". Op basis van uw keuze zullen we bepalen wat op dat moment de snelst mogelijk verzendmethode zal zijn.

Wij proberen zo veel mogelijk te verzenden via brievenbuspost. Op deze manier hoeft u niet thuis te zijn om een pakketje in ontvangst te nemen. Deze zal (bij afwezigheid) namelijk gewoon in de brievenbus afgeleverd worden. Op deze manier bespaart u onnodige wachttijd op uw bezorger.

Brievenbuspost bezorgdagen zijn:
- dinsdag
- woensdag
- donderdag
- vrijdag
- zaterdag
Dus niet op zondag en maandag!