Over ons

Don Automotive is gespecialiseerd in het leveren, repareren en inbouwen van autosleutels, sleutelbehuizingen, afstandsbedieningen, klapsleutels, transponders, printplaten en drukknoppen.

Als uw afstandsbediening van uw auto niet goed of helemaal niet meer werkt, dan kunnen we deze repareren. Nieuwe autosleutels kosten bij de dealer meestal tussen de €150,- en €500,- per stuk, terwijl het probleem op te lossen is met een reparatie van slechts €30,-.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw sleutel behuizing en/of drukknoppen te vervangen.

Als u op dit moment een gewone sleutel heeft en op zoek bent naar een klapsleutel dan is het zelfs mogelijk om de gewone autosleutel om te bouwen naar een klapsleutel.

Verder beschikken wij over diverse transponders voor verschillende merken en types. We beschikken tevens over apparatuur waarmee we transponders kunnnen kopiëeren. Zo is het mogelijk om een nieuwe autosleutel bij te laten maken.

Bent u een sleutel met afstandsbediening of een losse afstandsbediening kwijt dan kunnen we ook deze in veel gevallen leveren.

Heeft u wel centrale deurvergrendeling maar nog geen afstandsbedieningen of klapsleutels met ingebouwde afstandsbedieningen dan kunnnen we daarvoor ook sets leveren of voor u inbouwen.

Als er op dit moment nog helemaal geen centrale deurvergrendeling in uw auto zit dan kunt u dat ook door ons in laten bouwen.