Centrale deurvergrendeling inclusief 1 afstandsbediening en app voor je mobiele telefoon en/of tablet en knipperlichtaansturing 000058

Universele centrale vergrendelingsset inclusief 1 afstandsbediening en bluetooth om met je telefoon en/of tablet de centrale vergrendeling te kunnen bedienen. Met regelunit voor het op afstand openen en sluiten van de centrale portiervergrendeling. Deze is aan te sluiten op elke auto die voorzien is van centrale vergrendeling. Al onze sets sturen de stelmotoren of uw originele centrale vergrendeling aan. Tevens kunnen de sets uw kofferbak en de comfortmodule aansturen. Ook zijn ze voorzien van knipperlichtaansturing, zodat u op afstand kunt zien of de auto open of gesloten is. De set is geschikt om uw sleutelbediende cv te voorzien van afstandsbediening en bluetooth telefoon bediening of ter vervanging van uw huidige kapotte of zoek geraakt afstandsbediening.

 

GRATIS: knipper LED welke zal knipperen zodra de auto op slot is, hierdoor lijkt er een alarm in de auto te zitten en zie je direct dat de deuren op slot zijn.

 

Alle producten hebben 1 jaar fabrieksgarantie.

 

Technische specificaties:

Aanwezigheid van stelmotoren in uw portieren is vereist om deze set in uw auto te monteren. Ook verkrijgbaar met stelmotoren. Werking tot 100 meter afstand. Beveiligd door wisselcode met 4,3 miljard mogelijkheden. Aansturing van comfort module, voor het automatisch sluiten van de elektrische ramen en schuifdak. Aansturing van de kofferbak voor het ontgrendelen via uw afstandsbediening. Aansturing van de stelmotoren van de centrale vergrendeling.

Auto zoekfunctie voor het lokaliseren van uw geparkeerde wagen. Hierbij zullen de knipperlichten oplichten. Aansturing van knipperlichten bij het openen en sluiten van de portieren via de afstandsbediening.

De set is geschikt voor auto's waarmee u met de sleutel alle deuren in een keer opent en vergrendeld of ter vervanging van een bestaand afstandsbedieningsysteem.

 

Functies afstandsbedieningen:

Aansturing deur -open -dicht, werking tot 100 Meter. Aansturing kofferbakopener (extra accessoire) Aansturing comfort module (extra accessoire). Aansturing knipperlichten (links en rechts individueel aangestuurd). Zoekfunctie via de knipperlichten.

 

Leveringsomvang:

- App voor bluetooth bediening met Android en IOS telefoon en/of tablet

- 1 Afstandsbediening

- Gratis: alarm lookalike knipper LED

- Centrale module

- Aansluitkabels

- Handleiding

 

Goedkeuring: ISO9001 certificatie ISO/TS 16949:2002

 

ACTIEprijs nu inbouwen vanaf slechts €119,95 incl. bluetooth app en 1 afstandsbedieningen!

 

In laten bouwen? Stuur een e-mail met het merk, type en bouwjaar van uw auto.

Beoordeel

Please login or register to review

Bluetooth auto vergrendeling 000058

  • €49,95
  • €27,95

  • Ex Tax: €23,10

Beschikbare opties:


Tags: bluetooth cv, bluetooth centrale vergrendeling laten inbouwen, bluetooth centrale portiervergrendeling, bluetooth automatische deurvergrendeling, bluetooth centrale vergrendeling, bluetooth centrale deurvergrendeling, telefoon auto openen en sluiten, bleutooth auto openen en sluiten, mobiel auto bedienen, telefoon auto bedienen, android auto, iphone auto, ios auto

Bestsellers

Onzichtbare parkeersensoren

Onzichtbare parkeersensoren

Onzichtbare elektromagnetisch EPS parkeersensoren (inclusief) inbouwen De onzichtbare parkeerhul..

€19,50 €89,95 Ex Tax: €16,12