Centrale deurvergrendeling inclusief 2 afstandsbedieningen en knipperlichtaansturing 000057

Universele centrale vergrendelingsset inclusief 2 afstandsbedieningen. Met regelunit voor het op afstand openen en sluiten van de centrale portiervergrendeling. Deze is aan te sluiten op elke auto die voorzien is van centrale vergrendeling. Al onze sets sturen de stelmotoren of uw originele centrale vergrendeling aan. Tevens kunnen de sets uw kofferbak en de comfortmodule aansturen. Ook zijn ze voorzien van knipperlichtaansturing, zodat u op afstand kunt zien of de auto open of gesloten is. De set is geschikt om uw sleutelbediende cv te voorzien van afstandsbedieningen of ter vervanging van uw huidige kapotte of zoek geraakt afstandsbediening.

 

GRATIS: knipper LED welke zal knipperen zodra de auto op slot is, hierdoor lijkt er een alarm in de auto te zitten en zie je direct dat de deuren op slot zijn.

 

Alle producten hebben 1 jaar fabrieksgarantie.

 

Technische specificaties:

Aanwezigheid van stelmotoren in uw portieren is vereist om deze set in uw auto te monteren. Ook verkrijgbaar met stelmotoren. Werking tot 100 meter afstand. Beveiligd door wisselcode met 4,3 miljard mogelijkheden. Aansturing van comfort module, voor het automatisch sluiten van de elektrische ramen en schuifdak. Aansturing van de kofferbak voor het ontgrendelen via uw afstandsbediening. Aansturing van de stelmotoren van de centrale vergrendeling.

Auto zoekfunctie voor het lokaliseren van uw geparkeerde wagen. Hierbij zullen de knipperlichten oplichten. Aansturing van knipperlichten bij het openen en sluiten van de portieren via de afstandsbediening.

De set is geschikt voor auto's waarmee u met de sleutel alle deuren in een keer opent en vergrendeld of ter vervanging van een bestaand afstandsbedieningsysteem.

 

Functies afstandsbedieningen:

Aansturing deur -open -dicht, werking tot 100 Meter. Aansturing kofferbakopener (extra accessoire) Aansturing comfort module (extra accessoire). Aansturing knipperlichten (links en rechts individueel aangestuurd). Zoekfunctie via de knipperlichten.

 

Leveringsomvang:

- 2 Afstandsbedieningen

- Gratis: alarm lookalike knipper LED

- Centrale module

- Aansluitkabels

- Handleiding

 

Goedkeuring: ISO9001 certificatie ISO/TS 16949:2002

 

ACTIEprijs nu inbouwen voor slechts €120,- incl. 2 afstandsbedieningen!

 

In laten bouwen? Stuur een e-mail met het merk, type en bouwjaar van uw auto.

Beoordeel

Please login or register to review

Centrale deurvergrendeling 000057

  • €39,00
  • €17,95

  • Ex Tax: €14,83

Beschikbare opties:


Related Products

Bluetooth auto vergrendeling 000058

Bluetooth auto vergrendeling 000058

Centrale deurvergrendeling inclusief 1 afstandsbediening en app voor je mobiele telefoon en/of table..

€27,95 €49,95 Ex Tax: €23,10

Tags: centrale vergrendeling, centrale deurvergrendeling, centrale portiervergrendeling

Bestsellers

Centrale deurvergrendeling 000057

Centrale deurvergrendeling 000057

Centrale deurvergrendeling inclusief 2 afstandsbedieningen en knipperlichtaansturing 000057 Univ..

€17,95 €39,00 Ex Tax: €14,83